TRÄNA

Vi erbjuder många olika träningsformer som alla är nyttiga för kropp och själ. Du tränar på din egen nivå och utifrån dina egna förutsättningar och alla är välkomna.

VARFÖR

Du kan älska att lyfta tunga vikter, röra på kroppen eller gruppträning – på JK Fitness hittar du det du tycker om och här finns alla möjligheter att variera träningen.

OLIKA RUM

Vi har tre lokaler för olika typer av träning; välutrustat gym med maskiner och fria vikter, bra utrustning för cross- och funktionell träning samt svängrum för olika typer av gruppträning.

GYM

Välkommen till JK Fitness – trivsamt, välutrustat och rymligt för att inspirera dig till träning. Det ingår en introduktion (grundträningsprogram) för snabb uppstart och resultat.

Brett utbud av styrketräningsmaskiner av hög kvalitet från världsledande märken och rikligt med fria vikter (hantlar, stänger, viktskivor, kettlebells). Olika typer av konditionsmaskiner (t ex löpband, crosstrainers, cyklar, roddmaskiner och trappmaskiner).

Training Zone med öppna ytor för funktionell träning med kettlebells, rep, bulgarian bags, stänger, hopprep med mera.

GRUPPTRÄNING

Träna med andra för att inspireras och för att variera din träning. Våra välutbildade instruktörer coachar och peppar dig för att du ska nå dina träningsmål.

JK Fitness har ett stort utbud av olika gruppträningspass både för dig som vill komma igång men även för dig som är lite mer erfaren. Vissa för kondition med högre tempo, andra för styrka och åter andra för rörlighet och avslappning.

Vi erbjuder även speciella pass för seniorer med fokus på styrka, kondition, koordination och balans. Du hittar information och bokar alla våra gruppträningspass här.

CROSSTRAINING

JK Fitness har en avdelning för crossfit med chins- och dipsställningar, hoppbox, kettlebells, medicinbollar, snake roap och mycket mer för olika slags funktionell träning och träning med egen kroppsvikt. I riggarna kan du träna pull-ups, olympiska lyft, armgång och repklättring.

Där hittar du också en armgång och plats för handstående. Underlaget är anpassat till träningsformen och det finns gott om plats.

PERSONLIG TRÄNING

Behöver du hjälp med att komma igång och få tips och råd? Är du erfaren men vill lära dig mer eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen specifikt till dig!

Vi inleder med en behovsanalys där vi går igenom träningsbakgrund, sjukdomar och skadeproblem, möjlighet att träna samt vilka resultat och vilka mål du vill uppnå. Hur ofta du tränar med din PT bestämmer ni tillsammans.

Inför varje träning planerar din PT ditt träningsprogram och dokumenterar dina resultat så du enkelt kan följa dina framsteg.