FÖR VEM

Alla mår bra av att träna och röra på sig, oavsett vilken ålder man har.

VARFÖR

Träning förbättrar kondition, uthållighet, balans, styrka och rörlighet.

HJÄRNAN

Forskning har visat att träning är otroligt bra för hjärnan. Man får inte bara en kraftfull kropp, utan även en kraftfull hjärna.

JK JUNIOR 11-15 år

JK Junior är ett medlemskap där juniorer i åldern 11 – 15 år får träna tillsammans med sin målsman på anläggningen. JK Junior inleds med att ni tillsammans får en introduktion i träning av en personlig tränare eller instruktör.

JK UNGDOM 15 – 18 ÅR

När du fyller 15 år kan du teckna JK Ungdom. Du får träna utan vuxet sällskap, med målsmans medgivande. JK Ungdom får träna ENDAST på följande tider, med incheckning senast en timma före sluttid: Må – To 09.00 – 19.30, Fr 09.00 – 19.00, Lö 10.00 – 14.00.

JK STUDENT

JK Student kan du teckna om du har ett giltigt Mecenat- eller Studentkort. Kort med studentrabatt kan du bara köpa på anläggningen, inte via hemsidan. Du behöver visa upp ditt Mecenat- eller Studentkort i samband med köpet.

JK VUXEN

JK Vuxen erbjuder allt du behöver för att lyckas med din gymträning. Du har tillgång till gymmet med vår unika styrke- och konditionsavdelning, gruppträning samt ett stort rum för funktionell träning.

JK SENIOR

JK Senior erbjuder förmånlig träning för dig som är över 60 år. Du har tillgång till hela gymmet och gruppträning samt gruppträningspass anpassade speciellt för våra seniorer med fokus på kondition, koordination, styrka och balans. Vi bjuder våra seniorer på kaffe.

SJUKSKRIVEN & FaR

Du som är sjukskriven eller har fått FaR (fysisk aktivitet på recept) är välkommen till JK Fitness för att komma igång med din träning. Hos oss tränar alla efter egen förmåga och vi finns här för att hjälpa dig komma igång och börja må bättre.